Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

CityCargo zet zich in voor duurzaamheid

CityCargo zet zich in voor duurzaamheid

CityCargo, een voorloper in de transport- en logistieke sector, zet zich in voor duurzaamheid door de eerste stappen te zetten naar elektrificatie van hun vloot. Als onderdeel van hun toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), heeft CityCargo onlangs elektrische vrachtwagens getest als alternatieve, milieuvriendelijke oplossing voor conventionele dieselvoertuigen.

De test van de elektrische vrachtwagens, die plaatsvond in nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers van elektrische voertuigen, markeert een belangrijke stap in de strategie van CityCargo om de CO2-uitstoot te verminderen en een positieve impact op het milieu te hebben.

“Als bedrijf erkennen we onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere toekomst”, aldus CityCargo. “Door elektrische vrachtwagens te testen, verkennen we innovatieve oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.”

De testperiode stelde CityCargo in staat om de prestaties, efficiëntie en praktische toepasbaarheid van elektrische vrachtwagens te evalueren in het kader van hun dagelijkse transportactiviteiten. De resultaten zullen worden gebruikt om weloverwogen beslissingen te nemen over de verdere integratie van elektrische voertuigen in hun vloot.

De inspanningen van CityCargo op het gebied van duurzaamheid weerspiegelen hun toewijding aan het verminderen van de impact van hun activiteiten op het milieu en het streven naar een meer duurzame toekomst voor de transportsector.

Over CityCargo: CityCargo is een toonaangevende aanbieder van transport- en logistieke oplossingen, gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van goederen door heel Europa. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streeft CityCargo ernaar om uitmuntende service te bieden en waarde toe te voegen aan de supply chain van hun klanten.

Leave a comment

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.