Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

CityCargo breidt wagenpark uit naar 30 voertuigen

CityCargo breidt wagenpark uit naar 30 voertuigen

CityCargo, een toonaangevende speler in de transport- en logistieke sector, kondigt met trots de uitbreiding van hun wagenpark aan naar 30 voertuigen. Deze significante investering markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei van het bedrijf en versterkt hun vermogen om klanten te bedienen met snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Met de toevoeging van 10 nieuwe voertuigen aan het wagenpark vergroot CityCargo niet alleen hun operationele capaciteit, maar versterkt het ook hun positie als een betrouwbare partner voor hun klanten, ongeacht de omvang of complexiteit van hun transportbehoeften.

“We zijn verheugd om onze vloot uit te breiden naar 30 voertuigen”, aldus Arthur, Eigenaar bij CityCargo. “Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar transport- en logistieke oplossingen van hoge kwaliteit.”

De nieuwe voertuigen, voorzien van de nieuwste technologieën en uitgerust volgens de hoogste veiligheidsnormen, zullen CityCargo in staat stellen om efficiënte en betrouwbare transportdiensten te blijven leveren aan klanten in heel Europa.

De uitbreiding van het wagenpark weerspiegelt de voortdurende toewijding van CityCargo aan groei, innovatie en klantenservice. Door te investeren in hun operationele capaciteit blijft CityCargo een betrouwbare en vooruitstrevende partner voor klanten in diverse sectoren.

Voor meer informatie over CityCargo en hun uitgebreide dienstenaanbod kunt u terecht op [Website].

Over CityCargo: CityCargo is een toonaangevende aanbieder van transport- en logistieke oplossingen, gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van goederen door heel Europa. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streeft CityCargo ernaar om uitmuntende service te bieden en waarde toe te voegen aan de supply chain van hun klanten.

Leave a comment

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.