Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

CityCargo Team voltooit succesvol ADR Cursus:

CityCargo Team voltooit succesvol ADR Cursus:

Het team van CityCargo heeft onlangs met trots de ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route) cursus succesvol afgerond, een belangrijke mijlpaal in het streven naar verbeterde veiligheidsnormen en compliance binnen de transportsector.

De ADR-cursus, erkend door de Europese Unie, is specifiek ontworpen om professionals in de transportindustrie op te leiden in het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen over de weg. Het behalen van deze certificering onderstreept het engagement van CityCargo om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en om de risico’s die gepaard gaan met het vervoer van gevaarlijke stoffen effectief te beheren.

Het curriculum van de ADR-cursus omvatte een uitgebreid scala aan onderwerpen, waaronder de classificatie van gevaarlijke goederen, verpakking en labeling, voorschriften voor laden en lossen, procedures voor noodgevallen en veiligheidsvoorschriften voor chauffeurs. Het CityCargo team heeft met succes alle vereiste modules doorlopen en heeft een diepgaand begrip ontwikkeld van de wettelijke voorschriften en beste praktijken met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen.

“De veiligheid van onze medewerkers, klanten en de samenleving staat altijd voorop bij CityCargo”, aldus Arthur, Eigenaar bij CityCargo. “Door het voltooien van de ADR-cursus versterken we ons vermogen om gevaarlijke goederen op een veilige en verantwoorde manier te vervoeren, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de strengste regelgeving en normen.”

De voltooiing van de ADR-cursus is een belangrijke investering in de professionele ontwikkeling van het team van CityCargo en benadrukt het voortdurende streven naar uitmuntendheid en innovatie binnen de organisatie. Door voortdurende training en educatie te bevorderen, blijft CityCargo een betrouwbare en vooruitstrevende partner in de transport- en logistieke sector.

Voor meer informatie over CityCargo en hun toewijding aan veiligheid en compliance, kunt u terecht op [Website].

Over CityCargo: CityCargo is een toonaangevende aanbieder van transport- en logistieke oplossingen, gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van goederen door heel Europa. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streeft CityCargo ernaar om uitmuntende service te bieden en waarde toe te voegen aan de supply chain van hun klanten.

Leave a comment

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.