Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

Koel/vriestransport

Koel- en Vriestransport

Bij CityCargo begrijpen we dat het transporteren van temperatuurgevoelige goederen zoals verse producten, farmaceutische producten en bederfelijke goederen een nauwgezette en gespecialiseerde aanpak vereist. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor koel- en vriestransport die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Dit kunnen we voor u betekenen

Temperatuurgecontroleerde Voertuigen:

We beschikken over een modern wagenpark met speciaal ontworpen koel- en vriesvoertuigen die nauwkeurige temperatuurregeling bieden om de kwaliteit en versheid van de lading te behouden tijdens het transport.

Gepersonaliseerde Transportoplossingen:

Of je nu verse producten, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen moet transporteren, wij bieden gepersonaliseerde transportoplossingen die aan jouw specifieke vereisten voldoen.

Constante Monitoring:

Onze koel- en vriesvoertuigen zijn uitgerust met geavanceerde monitoringssystemen die de temperatuur voortdurend controleren tijdens het transport. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de lading te allen tijde binnen de vereiste temperatuurbereiken blijft.
FAQ

Veelgestelde vragen over Koel- en Vriestransport

Hoe wordt de temperatuur van mijn lading tijdens het transport gecontroleerd?

Onze koel- en vriesvoertuigen zijn uitgerust met geavanceerde monitoringssystemen die de temperatuur voortdurend controleren en registreren tijdens het transport.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.