Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

Over ons

Over ons

Bij CityCargo BV zien we elk transport als een kans om te schitteren. We staan klaar om uw goederen veilig en efficiënt van punt A naar punt B te brengen. Dit doen we door goed met u te overleggen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij onze gunstige locatie in het zuiden van Nederland hebben we goede verbindingen naar Nederland, België en Duitsland. Hierdoor kunnen we snel reageren op uw transportbehoeften. Ook hebben we een NIWO Eurovergunning, zodat u zeker kunt zijn van onze betrouwbaarheid.

CityCargo BV is een modern transportbedrijf dat al jarenlang betrouwbare transportdiensten levert aan bekende bedrijven. Onze chauffeurs zijn ervaren, goed opgeleid en staan garant voor een uitstekende service.

Naast transport bieden we ook andere logistieke diensten aan. Of u nu een complete transportoplossing zoekt, behoefte heeft aan opslag- en overslagfaciliteiten, of andere logistieke uitdagingen heeft, wij helpen u graag. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw transport- en logistieke behoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om u te helpen en uw bedrijf te laten groeien.

NUMMERS

Hier zijn we trots op

10+

JAAR ERVARING

15

TRAILERS

29

MEDEWERKERS

2000

M2 OPSLAG CAPACITEIT

Dit is wat we doen.

Bij CityCargo zijn we gepassioneerd door efficiënte en betrouwbare transportoplossingen. Met onze focus op klanttevredenheid en innovatie streven we ernaar om de norm te verleggen in de transport- en warehousing-industrie.

Hier om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.