Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

Transport

Transport

Pallettransport

Bij CityCargo begrijpen we het belang van pallettransport voor bedrijven. Of je nu grote hoeveelheden goederen verplaatst of delicate ladingen veilig wilt vervoeren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Spoedzendingen

Wij begrijpen dat sommige zendingen niet kunnen wachten. Of het nu gaat om dringende documenten, belangrijke onderdelen of kostbare goederen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor spoedzendingen die aan jouw urgente behoeften voldoen.

Koel/Vriestransport

Bij CityCargo begrijpen we dat het transporteren van temperatuurgevoelige goederen zoals verse producten, farmaceutische producten en bederfelijke goederen een nauwgezette en gespecialiseerde aanpak vereist.

ADR Transport

Wij bieden gespecialiseerde transportdiensten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen volgens de ADR richtlijnen.

Internationaal Transport

Met ons uitgebreide wagenpark, ervaren chauffeurs en ons netwerk van partners, kunnen we jouw zendingen veilig, efficiënt en op tijd naar elke bestemming binnen ons bereik leveren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.