Skip links

Transport & warehousing

info@citycargobv.nl

+31 492 23 40 60

Vacatures

Inloggen

Warehousing & Opslag

Warehousing & Opslag bij CityCargo

Bij CityCargo begrijpen we het cruciale belang van een efficiënte logistieke keten voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we uitgebreide warehousing- en opslagdiensten die tegemoetkomen aan diverse logistieke behoeften.

Onze moderne faciliteit in Nuenen biedt maar liefst 500m2 aan veilige opslagruimte, voorzien van geavanceerde beveiliging zoals CCTV-camera’s, om de integriteit van jouw goederen te waarborgen.

Bovendien integreren we een geavanceerd Warehouse Management Systeem (WMS) om jouw voorraad en logistieke processen op een efficiënte manier te beheren en te optimaliseren.

Overslag

Naast opslag bieden we ook overslagdiensten voor een naadloze logistieke ervaring. Onze faciliteiten zijn geschikt voor het laden en lossen van diverse soorten goederen. Of het nu gaat om het consolideren van zendingen, cross-docking of het overladen van vracht van het ene naar het andere voertuig, onze ervaren medewerkers zorgen voor een efficiënte en zorgvuldige overslag.

Profiteer van:

Veilige opslag

Onze moderne faciliteiten zijn ontworpen om jouw goederen veilig en beschermd te houden gedurende de gehele opslagperiode.

Flexibiliteit

We begrijpen dat de behoeften van elk bedrijf anders zijn. Daarom bieden we flexibele opslagoplossingen op maat, zodat je alleen betaalt voor de ruimte en services die je daadwerkelijk nodig hebt.

Orderpicking en Fulfillment

Ons ervaren team staat klaar om jouw voorraad te beheren, orders te picken en te verzenden, waardoor jouw logistieke processen efficiënter worden.

FAQ

Veelgestelde vragen over Warehousing

Wat zijn de opslagkosten?

De opslagkosten variëren afhankelijk van de duur van de opslag en de benodigde ruimte. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

OPSLAG

Soorten goederen
  • Verse en gekoelde producten
  • Elektronica en kwetsbare apparatuur
  • Meubels en huishoudelijke artikelen
  • Bouwmaterialen en grondstoffen
  • Medische benodigdheden en farmaceutische producten
  • Seizoensgebonden voorraden en promotiemateriaal

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.